"som baksiden slutten på en buss" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

som baksiden slutten på en buss

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

(veldig skjemmende): butt-ugly (slang), fugly (slang), grotesk, heslig, plug-ugly (slang), stygg


Adjektiv:

Adjektiv som baksiden slutten på en buss (komparativ mer som baksiden slutten på en buss, superlativ mest som baksiden slutten på en buss) (lignelse, dagligdags, UK, nedsettende) Veldig lite attraktiv. 2001 "Richard", "Et tegn i vår tid ...", demon.local Ikke egentlig slåss om hennes (ordspill til side). Når du får en nåværende kjæreste og en eks, full av sprit og testosteron, møte opp, er deres felles interesse ikke mye av et problem i den påfølgende visning av machismo. Jeg tror hun ser ut som baksiden av en buss, men til dem, hun var en "besittelse". 2002 "Tanuki Raccoon-dog", kjørte jeg en ..., Må uk.rec.cars.modifications innrømme, jeg liker * originale * 911s - de originale, sent 1960-tallet seg tilbake før de monteres bulgey hjulbuene og dum te-skuffen bak spoilers. De ser mye mer ut som delikat, presisjonsinstrumenter, sammenlignet med de senere 'slegge "versjoner. 2004 David Platt," Hertuginnen av YORK NUDE ", uk.politics.misc Du sikkert ikke kan sammenligne Alicia Witt med Sarah Fergusson? Alicia Witt ser fantastisk, mens hertuginnen av svinekjøtt ser ut som baksiden av en buss. 2005 Will Hadcroft, Anne Droyd Og Century Lodge 'Du har et ansikt som baksiden slutten på en buss, "spyttet han, øynene hans rå og . brenn Så gliste han, hans gule-farget tenner sprer seg over hans mush 2006, "Sheelaghs", "Bookie: Visste du adoptere blind katt?", rec.pats.cats.health + Behav Som jeg sa en gang til ham, å være britisk , ser ut som baksiden av en buss eller som veier 30 stein, var helt irrelevant for oppslaget jeg har gjort


Referanse:

like the back end of a bus

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av som baksiden slutten på en buss. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 170 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av som baksiden slutten på en buss ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 135667 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk