"som å skyte fisk i en tønne" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

som å skyte fisk i en tønne

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

lett som en plett som å ta godteri fra en baby


Adjektiv:

Adjektiv som å skyte fisk i en tønne (komparativ mer som å skyte fisk i en tønne, superlativ mest som å skyte fisk i en tønne) (lignelse) Ekstremt enkel. 1982 2. april Associated Press, "Deltakerne Gamble For Chance å forfølge Big Game," The Dispatch (USA), s. 20 (hentet 18 juli 2012): Motstanderne hevder at tømmerhogst skapningene er så lett å skyte som en elg jakten er en slakting, ikke en sport. "Det er som å skyte fisk i en tønne," sier de. 2 003 24. oktober Ken Johnson, "Art in Review: Mary Ellen Mark-'Twins", "New York Times (hentet inn 18 juli 2012): must for en fotograf, skyting tvillinger på den årlige Twins Days Festival i Twinsburg, Ohio, være som å skyte fisk i en tønne. 2 005 29 mars John S. Doyle, "Vi er alle sport gal ... men for alle de gale sport," Irish Independent (Irland) (hentet inn 18 juli 2012): Stående på de lange rette veier med hastighet gjenkjenning pistol var som å skyte fisk i en tønne, sa noen.


Referanse:

like shooting fish in a barrel

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av som å skyte fisk i en tønne. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 229 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av som å skyte fisk i en tønne ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 135661 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk