"lys porter" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

lys porter

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

lys porter (flertall lette dørvoktere) (foreldet, hovedsakelig viktorianske) En arbeidstaker som har arbeidsoppgaver innebære bærer lys (dvs. ikke tunge) pakker, som i en bank. Det er ikke noe spennende i Caudle, heller fortryllende i Kensington-hager, når du blir omgjort til en lys porter for barn. -Punch, 18 september 1841 Lyset porter plassert te-skuffen på den, knuckling pannen som en form for hyllest. -Dickens, Hard Times 1854 En type porter ale lysere i fargen enn den typiske mørke porter. Nesten alle bitre drikker er bra .... Her i hvert fall jeg tror England kan ikke matche Irland, for våre stouts er, som regel, for søt og "klam". Men det pleide å være i landet distrikter en slags lys porter som var en av de mest forfriskende væsker tenkelige for varmt vær. -George Saintsbury Notes på en Cellar Book, 1920


Referanse:

light porter

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av lys porter. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 82 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av lys porter ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 135463 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk