"lys i enden av tunnelen" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

lys i enden av tunnelen

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

lys i enden av tunnelen (utellelig) (idiomatisk) En bedre situasjonen etter lang motgang. 1999, er Abraham J Twerski Det ikke så tøff som du tror: Hvordan å jevne ut Livets Bølgeblikk Hvis det ikke er lys i enden av tunnelen, kan kroniske smerter gjengi en person dysfunksjonell. I desperasjon, folk ofte til potent smertestillende medisiner for lindring. 2008, CIO Magazine (volum 21, nummer 7, 15 januar 2008) Men etter høsten 2005, var det lys i enden av tunnelen. Teamet kunne se nye forretningsprosesser og økonomiske data styringsmekanismer faktisk blir brukt av Nationwide ansatte.


Referanse:

light at the end of the tunnel

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av lys i enden av tunnelen. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 238 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av lys i enden av tunnelen ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 135434 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk