"kunjoos" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

kunjoos

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

kunjoos (flertall ikke bekreftet) (India) En gnier. 1995, "Sim Parikh", Giftemål Info ... (på nyhetsgruppen rec.music.indian.misc) Må ha noe ønske om å jobbe Må ikke tankene mann å være en kunjoos ikke tankene matlaging, rengjøring, og å ha et smil på ansiktet hennes alltid 2005 Manzur Murshed, Broken Milepæler (side 433) "Sala du er en kunjoos," sier han. "Ikke bli mener. Etter at jeg kommer til å være din bror i lov." "Ikke vær arrogant," sier jeg. 2007 Vivek Iyer, Whiskey Secret (side 50) Du er virkelig kunjoos! "Sumati klaget, hennes Ludhiana bakgrunn hevde seg i dialekten hun ga Hindi ordet for gnier.


Referanse:

kunjoos

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av kunjoos. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 72 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av kunjoos ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 130836 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk