"oppfinnelse" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

oppfinnelse

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

invention


Engelsk Uttale:

in•ven•tion


Substantiv:


Etymologi

(Latin) Inventio: konferere (fransk) oppfinnelse. Se Invent.


Definisjon

1. Det å finne ut eller finne opp; påfunn eller bygging av det som ikke før har eksistert; som, oppfinnelsen av logaritmer; oppfinnelsen av trykkekunsten.

Som leting etter den [sannheten] er en plikt, slik at oppfinnelsen vil være lykke for mannen. Tatham.

2. Det som er oppfunnet; et originalt påfunn eller konstruksjon; en enhet; som, denne fabelen var oppfinnelsen av ESOP; at løgn var hennes egen oppfinnelse. Vi har gått inn med vindebro, som har en oppfinnelse for å la en falle hvis ikke premonished. Evelyn.

3. Thought; idé. (Shakespeare)

4. En fabrikasjon å lure; en fiksjon; en forfalskning; en løgn. Fylle sine tilhørere Med merkelig oppfinnelse. (Shakespeare)

5. Fakultetet for å finne opp; fantasi fakultetet; ferdighet eller oppfinnsomhet i contriving noe nytt; som en mann av oppfinnelsen. De lå ikke mindre enn et ønske om oppfinnelsen hans charge; en kapital kriminalitet, ... for en poet er en maker. Dryden.

6. (Fine Arts, Retorikk, etc.) Utøvelse av fantasi i valg og behandling av et tema, eller mer vanlig i contriving arrangement av et stykke, eller metode for å presentere sine deler. Oppfinnelsen av korset (Ecclesiastical), en festival feiret mai 3d, til ære for funn av vår Frelsers Skudd fra St. Helena.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av oppfinnelse. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 187 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av oppfinnelse ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 123102 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk