"til" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

til

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

into


Engelsk Uttale:

in•to


Preposisjon:


Etymologi

I + til.


Definisjon

På innsiden av; innenfor. Det brukes i en rekke applikasjoner.

1. Uttrykke inngang, eller en forbipasserende fra utsiden av en ting til sine indre deler; - Følgende verb som uttrykker bevegelse; som kommer inn i huset; gå inn i kirken; en strøm faller eller går inn i en annen; vann kommer inn i de fine fartøy av planter.

2. Uttrykker penetrering gjennom utsiden eller overflate, eller adgang til innsiden, eller innholdet; som å se inn i et brev eller en bok; å se inn i en leilighet.

3. Angi innsetting; som, for å sette mot mer spirit eller animasjon i en komposisjon.

4. betegner inkludering; som satte disse ideene inn i andre ord.

5. Angi bestått av en ting fra en form, tilstand eller tilstand til en annen; som kan sammensatte stoffer spaltes i andre som er mer enkel; is er konvertibel til vann, og vann til damp; menn er lettere trekkes enn tvunget inn i samsvar; vi kan redusere mange forskjellige stoffer i en masse; menn er ledet av bevis i troen på sannheten, og er ofte forledet til provisjon av crimes'into; hun brast i gråt; barn er ofte skremt inn anfall; alle personer som er ansvarlig for å bli forført inn feil og dårskap.

Merk: Sammenlign In.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av til. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 162 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av til ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 122530 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk