"dedisere" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

dedisere

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

inscribe


Engelsk Uttale:

in•scribe


Transitive Verb:


Etymologi

ufullkommen & partisipp Innskrevet; presens partisipp og verbal substantiv Inscribing., (latin) inscribere. Se første Inter- og Scribe.


Definisjon

1. Du skriver eller gravere; for å markere seg som noe å bli lest; å innprente. Dedisere et vers på denne relenting stein. Pope.

2. For å markere med bokstaver, charakters, eller ord. O la ditt en gang lov'd venn dedisere din stein. Pope.

3. For å tildele eller adresse til; å rose til av et skudd adresse; å tilegne uformelt; som, for å dedisere en ode til en venn. Dryden.

4. For å innprente dypt; å imponere; å stemple; som, for å dedisere en setning på minnet.

5. (geometri) Å trekke innenfor slik som å møte ennå ikke kutte grensene.

Merk: En linje er innskrevet i en sirkel eller i en sfære, når dens to ender er i omkretsen av sirkelen, eller på overflaten av kulen. En trekant er skrevet inn i en annen trekant, da de tre vinkler av de førstnevnte er hver for seg på de tre sider av den sistnevnte. En sirkel er skrevet inn i et polygon, når den berører hver side av polygonet. En kule er skrevet inn i et polyeder, når kulen berører hver grense planet av polyhedron. Sistnevnte tall i hvert tilfelle er som omskriver den førstnevnte.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av dedisere. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 85 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av dedisere ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 120578 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk