"i kløver" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

i kløver

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjektiv:

Adjektiv i kløver (ikke sammenlignbar) (idiomatisk) I en tilstand av velstand. 1854, Charles Dickens, Hard Times, kap. 26: han trakk seg med edle heltemot til losji, som man kanskje si, i kløver, og fôring på fettet av landet. 1993, James R. Gaines, "Fra Managing Editor," Time, 16 august .: De forteller Sasha, "Det er store penger her. Du og barna kan få ekte anstendig penger og bor i kløver resten av ditt liv. " (idiomatisk) Glad og tilfreds. 1875 Anthony Trollope, The Way We Live Now, kap. 55: Shelter på Carbury Manor var veldig mye mer behagelig enn prestens egen etablering, selv med taket på, og far Barham var i kløver.


Referanse:

in clover

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av i kløver. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 145 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av i kløver ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 117270 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk