"herald" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

herald

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

herald


Engelsk Uttale:

her•ald


Substantiv:


Etymologi

(Gammelengelsk) herald, HERAUD, (gammelfransk) heralt, héraut, Herault, (fransk) héraut, (Senlatin) heraldus, haraldus, fra (antatt, gammelhøytysk) heriwalto, hariwaldo, en (sivil) offiser som serverer Hæren; hari, til heri, hær + waltan administrere, styre, tysk Walten; beslektet med (engelsk) wield. Se Harry, Wield.


Definisjon

1. (Aniquities) En offiser som virksomheten var å fordømme eller proklamere krig, for å utfordre til kamp, ​​for å forkynne fred, og til å bære meldinger fra sjefen for en hær. Han ble investert med en hellig og ukrenkelig karakter.

2. I middelalderen, ladet offiseren med ovennevnte plikter, og også med omsorg for ættelister, av de rettigheter og privilegier adelsfamilier, og særlig av våpenskjold. I moderne tid, noen rester av dette kontoret fortsatt, spesielt i England. Se Heralds 'College (nedenfor), og King-at-Arms.

3. En forkynner; en som, eller det som publiserer eller kunngjør; som er den herald av en annen berømmelse. (Shakespeare)

4. En forløper; aa forløper; en budbringer. Det var den lerke, innvarsler i morn. (Shakespeare)

5. Enhver messenger. "My herald returneres." (Shakespeare) Heralds 'College i England, en gammel selskap, avhengig av kronen, innstiftet eller kanskje anerkjent av Richard III. i 1483, som består av de tre Kings-at-Arms og Chester, Lancaster, Richmond, Somerset, Windsor, og York Heralds, sammen med Earl Marshal. Dette beholder fra middelalderen ansvaret for våpenskjold av personer privilegerte til å bære dem, så vel som av genealogies og slekter fag; - Også kalt College of Arms.Transitive Verb:


Etymologi

ufullkommen & partisipp proklamert; presens partisipp og verbal substantiv varslet .; Ringing (gammelfransk) herauder, heraulder.


Definisjon

Å innføre, eller gi budskap om, som av en herold; å forkynne; å annonsere; å forutsi; å innlede. (Shakespeare)Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av herald. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 165 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av herald ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 8 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 107852 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk