"genus" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

genus

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

genus


Engelsk Uttale:

ge•nus


Substantiv:


Flertallsformer

Genera


Etymologi

(Latin), fødsel, rase, snill, liksom; beslektet med (gresk) Kjønn og konferere Benign .; Latin


Definisjon

1. (Logic) En klasse av objekter delt inn i flere underordnede arter; en klasse mer omfattende enn en art; en nøyaktig definert og nøyaktig oppdelt klasse; en av de fem forutsigbare forestillinger, eller slags vilkår.

2. (biologi) En samling av arter, å ha så mange grunnleggende punkter av strukturen til felles, som i dom av kompetente forskere, kan de få en felles materielle navn. En slekten er ikke nødvendigvis den laveste definer gruppe av arter, for det kan ofte være delt inn i flere subgenera. I samme grad som sin definisjon er presis, er det naturlig slekten; hvis sin definisjon ikke kan gjøres klart, er det mer eller mindre en kunstig slekten.

Merk: Dermed i dyreriket løven, leoparden, tiger, katt, og panter er arter av Cat art eller slekt, mens i planteriket alle arter av eik danne en enkelt slekt. Noen slekter er representert med et mangfold av arter, som Solanum (Nights) og Carex (Sedge), andre ved å få, og noen av bare én kjente arter. Subaltern genus (logikk), en slekt som kan være en art av en høyere slekten, som slekten betegnet med quadruped, som også er en art av pattedyr. - Summum slekten (Logic), den høyeste slekten; en slekt som ikke kan bli klassifisert som en art, som å være.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av genus. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på genus finner du nedenfor:

1.Gen
2.gen kassett
3.gen spleising
4.gena
5.Gena
6.genaker
7.GenAm
8.Genappe
9.Genève
10.Genève hjul
11.Genève mekanisme
12.Genève-konvensjonen
13.genbank
14.Genco
15.gendarmen
16.gendarmerie
17.gendarmery
18.gende
19.gender
20.gender changer
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 133 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av genus ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 6 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 96792 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk