"gelotophobe" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

gelotophobe

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

gelotophobe (flertall gelotophobes) En person som opplever gelotophobia, en som frykter å bli ledd av. 2008, Victor Raskin, The primer for humor forskning: Ja, de 14 landene (med til sammen 3526 deltakere) studerte ga en merkbar antall gelotophobes. Undersøkelser viste at gelotophobes misperceive auditorily present latter av en positiv kvalitet, og anser det som 2010, Gwyneth Daniel, ytterste nakke: Hvorfor Henry Hellyer skjøt seg selv, side 53: Gelotophobes har spesielle problemer med å forstå ansiktsuttrykk (Ruch og Proyer, 2008a). Et smil kan sees på som ondskapsfull, selv når ingen mer er ment enn en varm, glad, uttrykk for positive følelser, som i erting. 2011 Ted Gournelos, Viveca Greene, A Decade of Mørk humor, side 222: Studier av gelotophobia. Det viser seg at gelotophobes har problemer med å skille mellom situasjoner der de er rumper av milde hån og de der


Referanse:

gelotophobe

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av gelotophobe. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 17 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av gelotophobe ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 96315 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk