"for årsaken" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

for årsaken

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adverb:

Adverb for årsaken (jus, etikk) For en legitim, spesiell grunn; med begrunnelse. 1889, John Davison Lawson, rettigheter, rettsmidler, og praksis, ved lov, i egenkapital, og under Codes, vol. 2, Bancroft Whitney, p. 1556: § 863. Fjerning av Guardian for Cause.-Retten til kanselliet kan fjerne alle foresatte, enten oppnevnt av skiftedomstoler eller av retten i seg selv, eller ved testament, eller ved den lovgivende forsamling, når skyts overgrepene hans tillit, eller interesser i menigheten krever det. circa 1917, Mark Twain, "Angå Tobacco": En vanlig bie vil svi og drepe en annen vanlig bie, for sak, men når det er nødvendig å drepe dronningen andre måter er ansatt. . 1995, John Greenwald et al, "Sex, Lies og WR Grace," Time, 10. april: Som et resultat, Grace sa, dets direktører besluttet "å be Mr. Bolduc avgang, men ikke til å søke sin oppsigelse for sak." 2009, "Inkompetanse er grunn til avfyring," Financial Post (Canada), 28 oktober (hentet inn 19 oktober 2010): Retten bemerket i august, at en ansatt kan bli sparket for sak basert på inkompetanse, hvis han eller hun konsekvent unnlater å imøtekomme rimelige standarder.


Referanse:

for cause

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av for årsaken. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 194 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av for årsaken ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 90892 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk