"stryker ut" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

stryker ut

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

stryker ut (Tredje person entall enkel stede flunks ut, presens partisipp flunking ut, enkel fortid og perfektum partisipp dumpet ut) (idiomatisk) Å unnlate å fullføre skolen, eller et gitt emne eller kurs, på grunn av faglige svakheter; dvs. å ha for mange flunking eller sviktende karakterer (tegn). Han dumpet ut av videregående skole som en unge, men ferdig med skolen senere i livet. (idiomatisk) (av en pedagog eller institusjon) Å pålegge sviktende karakterer på (student), som ofte krever en erobringen av kurset eller studieår. 1974, Robert M. Pirsig, Zen og kunsten å Motorcycle Maintenance: De kunne bare ha svart: "Nei, vi er altfor firkantet Og før du gjør å komme opp med et svar, hold deg til pensum slik at vi skjønner. t nødt til å avvise ut dine blandede-up studenter når vi får dem neste kvartal. "


Referanse:

flunk out

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av stryker ut. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 34 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av stryker ut ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 89981 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk