"fellowship" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

fellowship

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

fellowship


Engelsk Uttale:

fel•low•ship


Substantiv:


Etymologi

Fellow + -ship.


Definisjon

1. Staten eller forhold av vesen eller førsteamanuensis.

2. kameratskap personer om likeverdige og vennskapelig fot; hyppige og kjent samleie. I en stor by, er venner spredt, slik at det er ikke det fellesskap som er i mindre neighborhods. Bacon. Menn er laget for samfunn og gjensidig fellesskap. Calamy.

3. En tilstand av å være sammen; kameratskap; partnerskap; forening; dermed forbund; felles interesse. Den store contention over havet og himmelen Parted vårt fellesskap. (Shakespeare) Fellowship i smerte skiller ikke smart. Milton. Fellowship i ve doth ve assuage. (Shakespeare) Den staseligste fellesskap berømte riddere, hvorav denne verden holder posten. Tennyson.

4. De som er knyttet til én, som i en familie, eller et samfunn; et selskap. Sorgen til Noah med sin fellesskap. Chaucer. Med det en gledelig fellesskap utstedt av trubadurer. Spenser.

5. (England og (amerikansk) Universities) Et grunnlag for vedlikehold, på visse vilkår, av en forsker som heter en fyr, som vanligvis befinner seg på universitetet.

6. (aritmetiske) Regelen for å dele resultatet blant partnere; - Også kalt partnerskap, selskap, og distributive andel.Transitive Verb:


Etymologi

ufullkommen & partisipp Fellowshiped (; presens partisipp og verbal substantiv Fellowshiping.


Definisjon

(Ecclesiastical) Å erkjenne som i god stand, eller i fellesskap i henhold til standarder for tro og praksis; innrømme til kristent fellesskap.

Det er verken ærlighet, manndom, og heller ikke godt fellesskap i deg. (Shakespeare)Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av fellowship. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på fellowship finner du nedenfor:

1.fela
2.felanders
3.felbamat
4.felbertalite
5.Felch
6.felching
7.Feldenkrais
8.Feldman
9.feldsparlike
10.feldspath
11.feldspathoid
12.feldspathose
13.fele
14.fele bøkene
15.fele bort
16.fele med
17.fele rundt
18.fele-faddle
19.fele-formet
20.Felicia
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 81 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av fellowship ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 8 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 86490 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk