"ytre verden" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

ytre verden

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

ytre verden (utellelig) (filosofi) Verden består av alle objekter og hendelser som er experienceable eller hvis eksistens er akseptert av det menneskelige sinn, men som eksisterer uavhengig av sinnet. 1882, Josiah Royce, "Mind og virkelighet," Mind, vol. 7, no. 25, s. 30: Mennesker er i stand til å danne ideer som svarer på noen måte med en virkelig verden, utenfor seg selv. . . . o hvert nødvendig forhold a: b i menneskets bevissthet, det tilsvarer en relasjon A: B i den ytre verden. 1954, Daniel Cory, "Gud eller den ytre verden," The Journal of Philosophy, vol. 51, no. 2, s. 61: Er ikke et stort "bakgrunn" av erfaring hva vi alle egentlig mener med en ytre verden, eller Gud, i henhold til stemningen vi er i? 2003 Ram Neta, "kontekstualismen og problemet med den ytre verden," Filosofi og fenomenologisk forskning, vol. 66, no. 1, s. 1: Skeptikere. . . hevder at vår dokumentasjon ikke kan støtte våre forestillinger om den ytre verden.


Referanse:

external world

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av ytre verden. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 156 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av ytre verden ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 84036 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk