"dis-" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

dis-

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

dis-


Engelsk Uttale:

dis-


Prefiks:


Definisjon

(; 258).

1. En prefiks fra latin, hvorfra (fransk) DES, eller noen ganger de-, dis-. Det latinske forsvinner som di- før b, d, g, l, m,Substantiv:


Definisjon

r, v, blir van- før f, og enten dis- eller di- før j. Det er fra samme rot som bis to ganger, og duo, (engelsk) to. Se Two, og konferere Bi-, Di-, dia-. betegner separasjon, en avskjed fra, som i distribuere, koble fra; derav det har ofte kraften av en privative og negative, som i frakoblet, disoblige, er uenig. Også intensiv, som i dissever.

Merk: Walkers regel å uttale dette prefikset er, at s burde alltid skal uttales som z, når neste stavelse er betont og begynner med "en flat mute [b, d, v, g, z], en væske [l , m, n, r], eller en vokal, som, deaktivere, sykdom, lidelse, bruk, oppløse, forakt, skam, disvalue, disjoin, misliker, løsne, forferdelse, lemleste, avfeie, demontere, disnatured, disrank, disrelish, kle av. " Dr. Webster 'eksempel i forkaster Walker styre og uttale dis- som diz i bare én (sykdom) av de ovennevnte ord, etterfølges av de senere orthoëpists. Se Disable, skam, og de ​​andre ordene, som begynner med dis-, i dette ordbok.

2. En prefiks fra (gresk) Di-.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av dis-. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 227 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av dis- ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 6 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 67702 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk