"kjede" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

kjede

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

Seriekobling (flertall daisy kjeder) En krans laget fra daisies (blomster). (datateknikk) En buss ledninger ordning der en rekke enheter er koblet i rekkefølge, A til B, B til C, C til D, etc. (elektroteknikk) Plassere flere elektriske eller elektroniske enheter i serie enten ved sine strømtilkoblinger eller deres datatilkoblinger eller begge deler. (elektronisk musikk) En serie synthesizere, samplere, sequencere, eller ulike andre MIDI-enheter som er koblet til hverandre i en kjede via MIDI-kabler (fjellklatring) en stige laget av nylon bånd, opprinnelig laget av kjeding sammen flere ledd av nylon tape. (klatring) En stor nylon sløyfe sydd sammen ved intervaller langs midlength, som brukes til å bremse en fallende klatrer. backpacking En liten stripe av webbing med flere løkker, som gjør at backpacker å sikre mange forskjellige typer objekter på utsiden av pakken. Enhver serie kompliserte sammenhenger i som, over tid, har folk hatt forskjellige partnere som selv har hatt andre partnere innenfor samme gruppe mennesker. (seksualitet) En gruppe sex formasjon som involverer flere partnere, med deltakerne liggende i en sirkel, setter sin munn til kjønnsorganene til neste person.


Verb:

Seriekobling (Tredje person entall enkle stede daisy kjeder, presens partisipp seriekobling, enkel fortid og perfektum partisipp daisy lenket) (elektronikk) For å koble til en nettverkskabel i rekkefølge fra én node til en annen gjennom tilkoblede enheter. Vi daisy lenket flere USB-huber for å se om vi kunne nå den andre siden av rommet.


Referanse:

daisy chain

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av kjede. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 159 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av kjede ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 59721 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk