"cyberweapon" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

cyberweapon

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Cyber ​​+ våpen


Substantiv:

cyberweapon (flertall cyberweapons) Maskinvare eller programvare som brukes som et våpen i cyberwarfare. 2000, Kevin Bowyer, etikk og databehandling: stue ansvarlig i en datastyrt verdens Complex virus som krøpling kommunikasjonsnett og krigstid operasjoner er en annen cyberweapon. 2001 Tim Crothers, Internet lockdown Det er også indikasjoner på at ormene utvikler seg til en slags cyberweapon. I en fersk rekke angrep mellom amerikanske og kinesiske hackere, ble en orm brukt. 2005, kan Mark Sauter, James Jay Carafano, Homeland Security En offensiv cyberweapon være fashioned med et enkelt, enkelt datamaskin og et modem.


Referanse:

cyberweapon

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av cyberweapon. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 18 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av cyberweapon ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 58830 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk