"fortsatte" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

fortsatte

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

continued


Engelsk Uttale:

con•tin•ued


Partisipp / A:


Definisjon

Å ha forlengelse av tid, rom, rekkefølgen av hendelser, anstrengelse av energi, etc .; utvidet; protacted; uavbrutt; også, opptas etter avbrudd; strekker seg gjennom en rekke problemstillinger, session, etc .; som en fortsatt historien. "Fortsatt sorg." Jenyns. "Fortsatt rekkefølge." Locke. Fortsatt bass (Musikk), fortsatte en bass gjennom en hel musikkstykke, mens andre deler av harmoni angis med tall under bass; det samme som grundig bass eller figured bass; basso continuo. [Italiensk] - Fortsatt feber (medisin), feber som presenterer ingen avbrudd i sin gang. - Fortsatt fraksjon (Mathematics), en fraksjon som er en teller, og hvis nevneren er et helt tall pluss en brøk hvis teller er en, og hvis nevneren er et helt tall, samt en brøk, og så videre. - Fortsatt andel (Mathematics), en andel som består av to eller flere like forhold, hvor den påfølgende av hver forangående forholdet er det samme med den forutgående av folowing en; som, 4: 8: 8: 16 :: 16: 32.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av fortsatte. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 33 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av fortsatte ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 4 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 52124 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk