"conflictional" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

conflictional

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

conflictful, conflictive, conflictory, konflikt


Adjektiv:

Adjektiv conflictional (komparativ mer conflictional, superlativ mest conflictional) (sjelden) Of, knyttet til, eller preget av konflikt. 1979, BP Angle et al., "The Heroin Addict syn på Personal Change Under vedlikeholdsbehandling med metadon," Addiction, vol. 74, no. 2, s. 210: Disse resultatene er conflictional i at til tross for pasientens egen oppfatning av økning i evnen til å fungere sosialt, de lider av en betydelig økning i somatiske plager. 1981, David McBride og MH Lille, "The Afro-amerikanske Elite, 1930-1940: En historisk og statistisk profil," Phylon, vol. 42, no. 2, s. 105: Denne siste lederskap reflektert og forsterket flere de "samtykkende" i motsetning til "conflictional" politiske og sosiale tendenser. 2001 David B. Walker, "New Federalism. III. En reformerte System i Making?" International Journal of Public Administration, vol 24, no. 1, s. 57: Ut av alt dette dukket opp en konflikt føderalisme, ikke en ekte New Federalism II, som kombinerte samarbeidsvillig og tvangsmulkt, samarbeid og conflictional, og uavhengig ("klare seg selv") og avhengige av hverandre (fortsetter mellomstatlige bistands) funksjoner.


Referanse:

conflictional

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av conflictional. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på conflictional finner du nedenfor:

1.con artist
2.con brio
3.con kvinne
4.con moto
5.con Sord
6.con Sordini
7.con sordino
8.con spill
9.con-
10.conacre
11.Conakry
12.Conal
13.Conall Cernach
14.Conall den Victorious
15.conanine
16.conarion
17.conarium
18.conatal
19.conation
20.conational
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 26 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av conflictional ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 51012 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk