"teppet" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

teppet

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

carpet


Engelsk Uttale:

car•pet


Substantiv:


Etymologi

(Gammelfransk) carpite rug, myk klut, (fransk) Carpette grov pakking klut, rug (jf (italiensk) carpita rug, teppe), (Senlatin) Carpeta, carpita, woolly kluter, fra (latin) carpere å nappe, til kort (ull); konferere (gresk) Harvest.


Definisjon

1. Et tungt vevet eller filtet stoff, vanligvis av ull, men også av bomull, hamp, halm, osv .; spesielt et gulvbelegg som er laget i brede for å bli sydd sammen og naglet til gulvet, til forskjell fra et teppe eller matte; opprinnelig, også, en smidd cover for tabeller. Bord og senger dekket med Copes stedet for tepper og dyner. T. Fuller.

2. En glatt mykt underlag som ligner eller foreslå et teppe. "Gressletter teppe av denne sletten." (Shakespeare) Carpet bille eller Carpet bug (zoologi), en liten bille (Anthrenus scrophulariae), som i larve staten, gjør stor skade på tepper og andre ullvarer; - Også kalt bøffel bug. - Teppe ridder. (a) En ridder som liker letthet og sikkerhet, eller luksus, og har ikke kjent vanskelighetene av feltet; en helt av salongen; en feminin person. (Shakespeare, b) En gjort en ridder, for noen andre enn militære utmerkelse eller tjeneste. - Teppe møll (zoologi), larve av et insekt som lever av tepper og andre ullvarer. Det finnes flere typer. Noen er larvene av arter av Tinea (som T. tapetzella); andre av biller, spesielt Anthrenus. - Teppe slange (zoologi), en australsk slange. Se Diamond slange under Diamond. - Teppe sweeper, et apparat eller innretning for feiing tepper. - For å være på teppet, for å være under vurdering; å være gjenstand for diskusjoner; å være i sikte; - Et uttrykk avledet fra bruken av tepper som duk. - Brussel teppe. Se Brussel.Transitive Verb:


Etymologi

ufullkommen & partisipp Vegg; presens partisipp og verbal substantiv Tepper.


Definisjon

Å dekke med, eller som med et teppe; å spre med tepper; å møblere med et teppe eller tepper. Teppebelagte templer i fasjonable torg. (Engelsk) Everett.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av teppet. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på teppet finner du nedenfor:

1.tepal
2.tepe
3.tepeelike
4.tepefaction
5.tepefy
6.tephramancy
7.tephrite
8.tephritid
9.tephroite
10.tephrosia
11.tephrosin
12.Tepic
13.tepidarium
14.tepidity
15.tepidly
16.tepidness
17.teplizumab
18.tepor
19.tepose
20.teppanyaki
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 75 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av teppet ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 8 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 38525 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk