"naturens kall" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

naturens kall

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

Call of nature (flertall samtaler i naturen) (euphemistic) Den kroppslige trang til å urinere eller ha avføring. 1871, "The Twombley-Carey Reports," New York Times '1 februar (hentet 3 september 2010): Det fremgår av bevis anført at etter canvass hadde fortsatt fem eller seks sammenhengende timer, Mr. Forbes og Mr. Decker to inspektører gikk ut (men ikke i selskap) som de sier i "lydighet til en samtale i naturen", og var borte fem eller ti minutter, slik at boksen inneholder stemmer for medlem av Assembly forseglet i omsorgen for en inspektør. . . . 1966, William F. Buckley Jr., "brudd på personvernet tilskyndet av 'avlytting'," Beaver County Times (USA), 3 september (hentet inn 3 september 2010). . . den lille treet i den store skogen av den enorme nasjonalparken bak som Mrs. Marie dressor trakk seg fra en veikant piknik med sin mann og barn, å ense en samtale av naturen. 2007 Simon Wilde, "England takknemlig for forsiktige Cook," Times Online (UK), 9 desember (hentet inn 3 september 2010): Cook konsentrasjon kan ha blitt brutt av en naturens kall noen minutter tidligere, da han holdt opp spille for å gå på do.


Referanse:

call of nature

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av naturens kall. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på naturens kall finner du nedenfor:

1.nat
2.Nata
3.nata de coco
4.natal
5.natal kløft
6.natal koke
7.Natal plomme
8.natal plum
9.Natali
10.Natalia
11.Natalie
12.natalism
13.natalist
14.natalitial
15.natalitious
16.natalizumab
17.nataloin
18.Natals
19.natalyite
20.natamycin
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 112 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av naturens kall ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 36232 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk