"kake tur" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

kake tur

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

kake tur (flertall kake turer) En type dans med opprinnelse i USA på 19-tallet. 1881 AL Bassett, "Vår månedlige sladder", Lippincott magasin, volum 28, side 208: Den kalles kake-walk. En stor kake er forberedt for anledningen, og når de inviterte gjestene kommer på galla kveld, velger hver ung mann en partner for turen. Etter mye munterhet og forvirring, par innta sine plasser på gulvet og begynner å marsjere rundt i rommet synger en salme (for kirkemedlemmer har ikke lov til å hengi seg til sekulær musikk) til en god marsjerende melodi, mens fruer og gifte menn ser på og kritisere promenaders, bli med i koret, og slo tid med hender og føtter. Når sliten på siste av gang-kampen, er kaken behørig tildelt den mest grasiøse par, av hvem er det gjennomført hjem etter kveldsmaten som lukker underholdning. Fra midten av 1900-tallet, et spill på en rettferdig eller fest der folk går rundt en nummerert sirkel sammen til musikk. Når musikken stoppes, trekker den som ringer et nummer fra en krukke og den som står på eller nærmest det nummeret som nummer vinner en kake. 1945, Robert L. Kilzer, "Cake-Walk tjener penger til studentaktiviteter", Educational Reading Service: Skoleaktiviteter, volum 18, side 340: ... hver av de marsjerende tok plass ved siden av nummeret nærmest ham. (idiomatisk) Noe ekstremt lett. 1922 New York Athletic Club, "Easy for Romig", The Winged fots, volum 33, side 38: De tre mil å kjøre var en kake tur for "Blondy" Romig, fra Penn State.


Referanse:

cake walk

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av kake tur. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på kake tur finner du nedenfor:

1.kak
2.kaka
3.kakadue
4.kakadue bonde
5.kakao
6.kakao palm
7.kakaobønne
8.kakaosmør
9.kakapo
10.kakaralli
11.kake
12.Kake diagram
13.kake gutt
14.kake mix
15.kake skive
16.kake tur
17.kakeform
18.kakegoe
19.kakeksi
20.kakektin
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 48 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av kake tur ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 35863 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk