"c" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

c

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

c


Brev:


Definisjon

C er den tredje bokstaven i det engelske alfabetet. Det er fra det latinske bokstaven C, som i gamle latinske representert lyden av k og g (i går); sin opprinnelige verdi er den sistnevnte. I angelsaksiske ord, eller Old English før den normanniske erobringen, det alltid har lyden av k. Det latinske C var samme bokstav som den greske fikk den fra fønikerne. Det engelske navnet på C er fra det latinske navnet ce, og ble avledet, sannsynligvis gjennom fransk. Etymologically C er knyttet til g, h, k, q, s (og andre sibilant lyder). Eksempler på disse relasjonene er i (latin) acutus, (engelsk) akutt, ague; (Engelsk) etsende, eagar; (Latin) Cornu, (engelsk) horn; (Engelsk) katt, kattunge; (Engelsk) sjenert, stille; (Latin) circare, (gammelfransk) cerchier, (engelsk) søk.

Merk: Se vår guide til uttale, t \ 'c5 221-228.

2. (Musikk) (a) keynote av normal eller "naturlig" skala, som har verken leiligheter eller skarpe gjenstander i sin signatur; også, er den tredje notat av den relative mindre skala av det samme (b) C etter nøkkel merket av vanlig tid, der hvert tiltak er en semibreve (fire fjerde eller crotchets); for alla breve gang det er skrevet (c) Den "C-nøkkel", en modifikasjon av bokstaven C, plassert på en linje av de ansatte, abows at linjen skal være midt Celsius

3. Som et tallord, står C for Latin centum eller 100, CC for 200, etc. C våren, en fjær i form av brevet CelsiusHjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av c. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på c finner du nedenfor:

1.c
2.c
3.C av A
4.C difficile
5.C fiber
6.C instrument
7.C of E
8.C-dur
9.C-moll
10.C-nøkkel
11.ca
12.ca ira
13.ca.
14.CAA
15.CAAA
16.caaba
17.Caaba
18.CAAC
19.Caada
20.caas
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 134 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av c ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 35343 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk