"yppig" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

yppig

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

buxom


Engelsk Uttale:

bux•om


Adjektiv:


Etymologi

(Gammelengelsk) buxum, boxom, buhsum, føyelig, lydig, (angelsaksiske) bocsum, buhsum (beslektet med (nederlandsk) buigzaam blexible, tysk biegsam); Bugan å bøye, bøye + -sum, (engelsk) -Noen. Se Bow å bøye, og -Noen.


Definisjon

1. Givende; føyelig eller kompatibel; rede til å adlyde; lydig; medgjørlig; føyelig; saktmodige; ydmyk. (foreldet) Så vill et dyr, så tam ytaught å være, og yppig til hans band, er glede å se. Spenser. Jeg sender meg til denne hellige Kristi kirke, å bli stadig yppig og lydig til vedtekter av det. Foxe.

2. Å ha egenskapene til helse, vigør, og comeliness, kombinert med en homofil, livlig måte; stout og rosenrød; jolly; kåte. En datter rettferdig, så yppig, blid, og filmdebut. Milton. En pakke av yppig Bonny dames, som var latter, sang, dans, og så lystig som dagen var lang. Tatler. - Buxomly,Adverb:


Definisjon

Buxomness,Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av yppig. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på yppig finner du nedenfor:

1.yppersteprest
2.yppig
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 86 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av yppig ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 7 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 35112 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk