"dårlig spøk" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

dårlig spøk

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

dårlig spøk (flertall dårlige vitser) (idiomatisk) En situasjon som er dårlig planlagt, eller ulogisk. Ordfører Smiths nye trafikkregler var en dårlig spøk. 1938, Robert William Seton-Watson, Storbritannia og diktatorer: A Survey of Post-krigen britisk politikk, side 172 nedrustning må være total, eller var det bare "en dårlig spøk". 1940, Kenelm Foss, her ligger Richard Brinsley Sheridan, side 267 Men det er morsomt å merke seg at når bordene ble slått på ham at han ville mumle "Dårlig spøk. Svært dårlig spøk". 1986, Claire Martin, The Legacy, side 25 "Kanskje det var bare en dårlig spøk." "En dårlig spøk!" skrek David, og i så rop jeg kunne oppdage alle de gamle redsler Israel. 2002, Mikael af Malmborg, Bo Strath, The Meaning of Europe, side 272 Det er dette dårlig spøk som, nesten ett århundre senere, var fortsatt å finne i regjeringens kampanje «Vi er Europas fra 1994. 2002, Cesar Guerra , Kapret til Havana !, side 28 Dette kan være en dårlig spøk for deg og for folk i stand til å fly tilbake til Miami, men dette er ikke en spøk i det hele tatt for meg. 2007 Keith Olbarmann, Countdown med Keith Olbermann Ved å se Keyes 'ansikt, 15 MSNBC ledere omgå resignert. Alan Keyes? Alan Keyes er Making Sense Alan Keyes? Du har må være en spøk meg. Forresten, navnet på det vis alltid virket som en dårlig vits for meg.


Referanse:

bad joke

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av dårlig spøk. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 109 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av dårlig spøk ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 20497 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk