"dårlig egg" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

dårlig egg

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

dårlig egg (flertall dårlige egg) (idiomatisk) Someone hvis adferd er forkastelig eller uansvarlig; en rogue 1906 Horatio Alger, Joe Hotel Boy, "Dat rett!" føres opp newsboy som hadde brakt politimannen. "Jeg ser ham gjøre de knep spøk en minit siden!" "Dette er et komplott mot meg!" avrøket svindler. "Dat feller er en dårlig egg!" gikk på newsboy. "Hans navn er Bill Butts. Han er en sleip en, er han. Treffer de landets jays sterk, han gjør!" 1914, Edgar Rice Burroughs, The Mucker, jeg har vært en ganske dårlig egg, Byrne, for svært mange år; men, etter George! Jeg er ikke helt råtten ennå. 1990, John Updike, Rabbit i ro, "Min sønn hadde et narkotikaproblem og hyret en dårlig egg som en regnskapssjef ..."


Anagrammer:

Bagasje


Referanse:

bad egg

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av dårlig egg. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 150 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av dårlig egg ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 20487 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk