"ned igjen" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

ned igjen

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

til å trekke seg (phrasal verb) (idiomatisk) For å ta en mindre aggressiv stilling i en konflikt enn man tidligere har eller har planlagt å. Jeg var i ferd med å saksøke dem, men jeg måtte ned igjen. Jeg hadde tenkt å saksøke dem, men nå er jeg nødt til å trekke seg. 2 013 18. juni Simon Romero, "Protester Widen som brasilianere chide Leaders," New York Times (hentet inn 21 juni 2013): Etter den tid politikerne i flere byer rygget ned på tirsdag og annonserte at de ville kutte eller vurdere å redusere fares, demonstrasjoner hadde allerede forvandlet til en mer feiende sosial protest, med marsjer vinket bannere bærer slagord som "Folket har våknet."


Referanse:

back down

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av ned igjen. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 171 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av ned igjen ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 20092 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk