"unna med alvene" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

unna med alvene

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Dette innlegget mangler etymologiske opplysninger. Hvis du er kjent med opphavet til dette ordet, legg det til side slik det er beskrevet her.


Adjektiv:

Adjektiv unna med alvene (komparative mer unna med alvene, superlativ mest unna med alvene) (idiomatiske) For å være ikke ikke alle der, for å være litt gal. 2000, Peter Watt, Cry av Curlew, Nå vet jeg historien er borte med feer, men han produserer en kropp, og jeg tar ham ned til stasjonen for å snakke med etterforskerne. 2001 Finola Moorhead, Darkness mer synlig, Det var så latterlig jeg lo. Et smil ville knekke Alison poetiske persona så hun så alvorlig. Hun la tynn hånd mot kinnet som en dame skribent i et fotografi med øyne som kunne trenge overflater. Hun var sikkert unna med alvene. 2005 Ben Wright og Michael Patrick Shiels Gode Avvisninger og dårlige Lies, Hobday var vill, gal, og helt bort med feer.


Referanse:

away with the fairies

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av unna med alvene. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 201 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av unna med alvene ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 19378 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk