"utfylle" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

utfylle

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

augment


Engelsk Uttale:

aug•ment


Transitive Verb:


Etymologi

ufullkommen & partisipp Augmented; presens partisipp og verbal substantiv Forsterkende, (latin) augmentare, fra Augmentum en økning, fra augere å øke.; kanskje beslektet med (gresk) voks, verb, og eke, verb: konferere (fransk) forsterkers.


Definisjon

1. For å forstørre eller øke i størrelse, mengde, eller grad; hovne op; for å gjøre større; som, for å utfylle en hær av reëforcements; regn forsterker en bekk; utålmodighet komplementerer en ond. Men deres tross fortsatt tjener hans herlighet å øke. Milton.

2. (Grammar) For å legge til en augment til.Intransitive Verb:


Etymologi

(Latin) Augmentum: konferere (fransk) augment.


Definisjon

Å øke; å vokse seg større, sterkere, eller mer intens; som forsterker en strøm av regn.Substantiv:


Definisjon

1. Utvidelse av tillegg; øke.

2. (Grammar) En vokal som prefiks, eller en forlengelse av den opprinnelige vokal, for å markere siste tiden, som i gresk og sanskrit verb.

Merk: På gresk er syllabic augment en prefiksert timelig augment er en økning av mengden (tid) av en innledende vokal, som ved å endreHjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av utfylle. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 129 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av utfylle ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 10 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 18169 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk