"i tillegg til" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

i tillegg til

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Anagrammer:

seawalls


Preposisjon:

så vel som i tillegg til; ytterligere til. I tillegg til de åpenbare økonomiske fordeler, vil fusjonen gi oss litt pusterom med hensyn til FoU.


Sammen:

samt Og i tillegg. Månen samt stjernene skinte ned på dem. 1918, WB Maxwell, kapittel 22, The Mirror og Lamp: Ikke unaturlig, "tante" tok denne kommunikasjonen i dårlige delen. Dermed rasende, viste hun seg å være en dristig samt en rasende Virago. Neste dag fant hun veien til deres losji og prøvde å gjenopprette hennes menighet etter håret av hodet. Brukte annet enn som en idiom: se så, vel. Så godt som jeg husker, var han rundt seks fot høy. Jeg kan se veien hver bit så godt du kan.


Referanse:

as well as

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av i tillegg til. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 149 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av i tillegg til ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 16136 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk