"som dagen er lang" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

som dagen er lang

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Frase:

som dagen er lang (idiomatisk, forsterker) ustanselig; veldig; grundig; til en meget høy grad. circa 1 598, William Shakespeare, Much Ado About Nothing, akt 2, fm. 1: Han viser meg hvor ungkarer sitte, og det lever vi som lystig som dagen er lang. 1851, Nathaniel Hawthorne, The House of Seven Gables, ch. 21: Og du skal gjøre noe, men hva du velger, og skal være så lykkelige som dagen er lang. 1872 Mark Twain, roughing, ch. 54: De er rolige, fredelige, medgjørlig, fri fra drukkenskap, og de er like flittige som dagen er lang. 1906, Horatio Alger, Joe The Hotel Boy, kap. 4: "Å, jeg tror ikke de ville stjele boksen Bart Andrews og Jack Thompson er så ærlig som dagen er lang.". 2003 Brian Buckner og Sebastian Jones, Friends, sesong 9, ep. 17 The One med minnegudstjeneste: Monica: Alright, vent et sekund! Hvorfor skulle Ross fortelle alle i klassen din at du er "som homofile som dagen er lang"? 2004, G. Caulkin og B. Glanville, "Souness øyne flytte for å ta Duff tilbake om bord," Times Online (UK), 16 oktober (hentet inn 6 september 2009): "Han er direkte, ærlig som dagen er lang , hardt arbeidende og en god gutt å ha rundt. "


Referanse:

as the day is long

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av som dagen er lang. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 168 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av som dagen er lang ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 16127 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk