"som alle helvete" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

som alle helvete

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

som + alt + helvete


Synonymer:

som noe som faen


Adverb:

Adverb som alle helvete (ikke sammenlignbare; postpositive) I stor grad eller grad; veldig. 1951, JD Salinger, The Catcher in the Rye, Bantam Books 1984 ed., ISBN 0553250256, side 205, vil jeg få henne til å roe ned, og da ville jeg gå over til den andre siden av stuen og ta ut dette sigarett saken og tenner en sigarett, kul som alle helvete. 2004, Kate Cann, spansk Holiday: Eller, hvordan jeg forvandlet Verste ferie noensinne Into the Best Summer of My Life, Harpercollins, ISBN 0060561602, side 72, setter Hennes mann begge hendene på skuldrene hennes, og hun gnir ansiktet mot første hånd, så den andre, sanselige som alle helvete.


Referanse:

as all hell

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av som alle helvete. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 145 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av som alle helvete ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 16085 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk