"kunst huset" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

kunst huset

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

kunst huset (flertall kunst hus) En kino som viser kunstfilm og utenlandske filmer som ikke er allment distribuert. 1953, DW Smythe et al., "Portrait of an Art-Theater Audience," The Quarterly of Film Radio og TV, vol. 8, no. 1, s. 28 Praktisk talt ingenting har blitt rapportert i detalj om publikum som går på Art House-en relativt ny og voksende institusjon på den amerikanske kinoscenen. (datert) En bygning eller galleri der kunstverk er samlet, vises, og tilbys for salg. 1946, "Dutch Bouquet," Time, 16. desember, Hitler hadde "samlet" de fleste av malerier fra en jødisk-eide art hus-Goudstikker av Amsterdam.


Anagrammer:

Huset rotte, dele ut


Referanse:

art house

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av kunst huset. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 97 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av kunst huset ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 15776 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk