"væpnet" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

væpnet

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

armed


Engelsk Uttale:

armed


Adjektiv:


Definisjon

1. Innredet med våpen av krenkelser eller forsvar; innredet med hjelp av sikkerhet eller beskyttelse. "Og væpnet vert." Dryden.

2. Møblert med hva tjener til å legge til styrke, kraft, eller effektivitet. En distemper utpreget bevæpnet fra himmelen. De Foe.

3. (heraldikk) Å ha horn, nebb, klør, etc; - Sa i dyr og rovfugler. Bevæpnet på alle punkter (Blazoning), helt incased i rustning, noen ganger beskrevet som væpnet cap-à-pai. Cussans. - Bevæpnet en fløyte. (Nautical) See Fløyten. - Armed magnet, en magnet utstyrt med en armatur. - Armed nøytralitet. Se Nøytralitet.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av væpnet. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 141 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av væpnet ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 4 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 15326 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk