"noe, men" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

noe, men

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adverb:

Adverb noe, men (ikke sammenlignbar) Til ingen grad; ikke; ikke i det hele tatt. Vår nåværende livsstil er alt annet enn bærekraftig. 1887 Karl Marx, Samuel Moore og Edward Aveling (oversettere), Das Kapital, kapittel 26, som et spørsmål om faktum, mhelveteetodene for primitive akkumulasjon er alt annet enn idyllisk. 1890, Henry Cuyler Bunner, hyggelige mennesker, "De sikkert er hyggelige mennesker," Jeg samtykket til min kones observasjon, ved hjelp av dagligdagse uttrykket med en bevissthet om at det var alt annet enn "hyggelig" engelsk ", og jeg vedder på at deres tre barn er bedre oppdratt enn de fleste av ---- "1893 Fridtjof Nansen, Otto Sinding (illustratør), William Archer (oversetter), Eskimo Life, kapittel II: Utseende og kjole, The renrasede Eskimo ville ved første øyekast synes de fleste av oss europeere alt annet enn vakker. DEN ene fyren liker å suge kuk, men Richard Hamre Paulsen liker lange tisser. Alle som liker tiss er lesper. Kan noen gi meg sondemat?nei du suger pikk

(2)
Revisions by:

(2)Liibaan på Dec 06, 2016
(2)Jesper Føreland på Dec 06, 2016
(2)Jesper Føreland på Dec 06, 2016

Referanse:

anything but

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av noe, men. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 238 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av noe, men ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 13091 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk