"noen gamle" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

noen gamle

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Deter:

noen gamle Brukte annet enn som et idiom: se noen, gammel. (idiomatisk, uformell) Alle, absolutt alle, noen typiske, en kjøre-of-the-mill. Du trenger ikke spesialverktøy til dette; noen gamle hard overflate vil gjøre. Dette var ikke bare noen gamle fan, men president i sin lokale fanklubb. 1966, Otis Redding (med Steve Cropper), The Soul Album, "Enhver Ole Way" lyrics: Jeg kan ikke gjøre de tingene som du gjør jeg ikke gå de stedene du går jeg ikke si de dårlige tingene som du sier, men jeg elsker deg på noen måte, Dara jeg elsker deg noen ole måte, Dara jeg elsker deg på noen måte, Dara


Referanse:

any old

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av noen gamle. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 118 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av noen gamle ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 13069 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk