"noe mer" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

noe mer

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adverb:

I negative eller spørrende konstruksjoner: fra en gitt tid fremover; lengre tid, på nytt. De gjør ikke reparerbare radioer lenger. (dagligdags, hovedsakelig Nord-Irland, USA) I positive konstruksjoner: bedriften, fra nå av. 1920, DH Lawrence, Kvinner i kjærlighet: "Ganske absurd, sa han. "Suffering kjeder meg, noe mer." 2009, Thomas Pynchon, inherent vice, Vintage 2010, s. 268: Han er ikke lenger den sunne Chamber of Commerce Bigshot vi pleide å vite i gamle dager, Doc, han er dårlig dritt lenger. I større grad (enn). Jeg liker ikke Braques noe mer enn jeg liker Picasso.


Referanse:

any more

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av noe mer. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 139 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av noe mer ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 13067 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk