"maur" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

maur

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

ant


Engelsk Uttale:

ant


Substantiv:


Etymologi

(Gammelengelsk) ante, amete, emete, (angelsaksiske) aemete beslektet med tysk Ameise. Konferere Emmet.


Definisjon

(Zoologi) En hymenopterous insekt av Linnaean slekten Formica, som nå er gjort en familie av flere slekter; en Emmet; en pismire.

Merk: Blant maur, som blant bier, det er kastrere eller arbeider maur, i tillegg til de menn og kvinner; det tidligere er uten vinger. Ants leve sammen i svermer, vanligvis heve hauger av jord, vekslet kamret innenfor, der de opprettholder et perfekt system for ordre, lagre sine bestemmelser, og gi næring til ungene sine. Det er mange arter, med ulike vaner, som landbruks maur, stokkmaur, honning maur, beite maur, Amazon maur, etc. De hvite maur eller termitter tilhører Neuroptera. Ant fugl (zoologi), en av en svært omfattende gruppe søramerikanske fugler (Formicariidae), som lever på maur. Familien omfatter mange arter, hvorav noen er kalt maur shrikes, maur troster og maur Wrens. - Ant ris (Botanisk), en art av gress (Aristida oligantha) dyrket av landbruks maur i Texas for å få til sine frø.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av maur. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på maur finner du nedenfor:

1.MAU
2.Mau Mau
3.maucaco
4.maud
5.Maude
6.maudeline
7.Maudie
8.maudle
9.maudlin
10.maudlinism
11.maudlinly
12.maudlinwort
13.Mauger
14.Maughamesque
15.Maughamian
16.maugre
17.Maui
18.mauka
19.maukin
20.maul
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 116 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av maur ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 10878 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk