"passasjerbroen" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

passasjerbroen

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

luft + bridge


Substantiv:

passasjerbroen (flertall airbridges) En aerobridge eller Jetway, et teleskopisk korridor fra en flyplass terminal til et fly for sikker ombordstigning og ilandstigning. Ruten og luftfartøyer som brukes til å levere materiale ved en luftbro. (integrerte kretser) En leder på en integrert krets som krysser over andre ledere med en luftspalte mellom innføres i skivefremstillingsprosessen. Schottky-kontakt er forbundet med anoden puten ved hjelp av en gull passasjerbroen. 1985, Jeffrey Frey, KB Bhasin, Mikrobølgeovn integrerte kretser, side 273: viser figur 3a prosessflyten for en luft dielectric cross-over eller luftbroen 1986 General Electric Company (Great Britain), The GEC journal forskning, bind 4, side 107: En passasjerbroen er egentlig en tykk belagt stropp som krysser over en eller flere ledere med en luftspalte i mellom for lav parasittiske kopling 1 988, Joseph Mun, GaAs integrerte kretser, side 216: Her den såkalte 'air-broen' crossover er nyttig. Dette crossover består av et avsatt stropp som krysser over en eller flere ledere med en luftspalte mellom for lav kapasitiv kopling.


Anagrammer:

brigader


Referanse:

airbridge

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av passasjerbroen. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på passasjerbroen finner du nedenfor:

1.pas
2.pas de chat
3.pas de deux
4.Pasadena
5.Pasadenan
6.pasan
7.Pasargadae
8.pascal
9.Pascalian
10.pasch
11.Pasch
12.pascha
13.Pascha
14.paschal
15.Paschal Lamb
16.Paschal troparion
17.pascoite
18.pascolizumab
19.Pascuan
20.Pascuanese
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 87 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av passasjerbroen ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 5782 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk