"tross alt" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

tross alt

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adverb:

Adverb tross alt (ikke sammenlignbar) brukt annet enn som et idiom: se etter, alt. Tross alt hans forkynnelse om ydmykhet, viser det seg at han er så stolt som noen av oss. (idiomatisk) Uansett, i alle fall; indikerer en uttalelse gjelder uavhengig av andre hensyn; anvendes for å forsterke eller forklare et punkt. Tross alt, de aldri kommer hjem til jul. Selvfølgelig vil han ikke gi deg kreditt. Tross alt, er hans første og siste bekymringen hans selskapets fortjenestemargin. 1 813, Jane Austen, Pride and Prejudice: ". Hva en sjarmerende underholdning for unge mennesker dette er, det er Mr. Darcy ingenting som dans etter alt jeg anser det som en av de første avgrensninger av polert samfunnet." (idiomatisk) på slutten, men; brukes ved henvisning til noe som ble antatt å være tilfelle, men er ikke; eller til et utfall som ikke hva som var forventet eller spådd. De vil ikke komme hjem til jul likevel. 1903, Samuel Butler, The Way of All Flesh, kapittel 40, da ideen kom tilbake til henne at, tross alt, hennes sønn ikke kan være uskyldig i Ellen sak-og dette var så interessant at hun følte seg nødt til å komme så nær sannhet som hun kunne.


Anagrammer:

fallrate


Referanse:

after all

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av tross alt. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på tross alt finner du nedenfor:

1.TRO
2.tro healer
3.tro på
4.tro vil flytte fjell
5.troak
6.troaking
7.Troas
8.troat
9.Trobriander
10.trocar
11.Trocha
12.trochaic
13.trochaical
14.trochal
15.trochanter
16.trochanteric
17.trochantine
18.trochar
19.troche
20.trochee
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 186 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av tross alt ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 4829 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk