"påvirke skjerm" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

påvirke skjerm

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

(psykologi) Ekstern show av følelser eller påvirke, for eksempel ved å stemme, uttrykk, gest, eller holdning, enten ufrivillig eller ikke. 1970, Paul Ekman et al, "repertoaret av ikke-verbal atferd", i Mouton Classics. Fra Syntax til Cognition, fra Fonologi til Tekst, side 843 Vi er ikke fornøyd med denne kontoen (det er spesielt svak for å forklare ansikts påvirke visningen av lykke), men Darwin hadde også problemer med. 1987, Donald L. Nathanson, The Many Faces of Shame, side 16 Darwin (som ligger implisitt i tittelen på sin bok The Expression of Emotions i mennesker og dyr) så ansikts påvirke skjerm som ekstern uttrykk for en indre følelsesmessige tilstand,. 2002 Peter Fonagy, påvirke forordning mentalise, og utvikling av selvet, side 178 merket påvirke-display, forblir likevel tilstrekkelig lik foreldrenes normative følelser uttrykk for barnet å kjenne igjen i 2004, Stephen W. Little, Karen A. Foss, Teorier om menneskelig kommunikasjon, side 107 Ansiktet er en spesielt rik kilde til påvirke skjermen, selv om andre deler av kroppen kan også være involvert.


Referanse:

affect display

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av påvirke skjerm. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 86 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av påvirke skjerm ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 4527 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk