"forhånd person" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

forhånd person

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

forhånd person (flertall advance personer) Noen som reiser til en destinasjon for å ordne overnatting, møter, sikkerhet, etc. for en eller flere kjendiser, politikere, næringslivsledere eller andre offentlige personer som kommer senere. 1992, "The Art Of The Advance," Newsweek, 27 september .: Det ble en strekning for selv de mest ressurssterke forhånd person: en 03:30 flyplassen rally i Des Moines, Iowa, på valgdagen 1988. Arrangementet var en del av Michael Dukakis siste kampanje tur. 2004, Susan H. Kahn, "Kjører på adrenalin og mobiltelefoner," Cleveland Jewish News (USA), 7 oktober (hentet inn 7 september 2010): Hva et forskudd person gjør, forklarer hun, er å finne arenaer for folkemøter, bygge publikum, og skape det visuelle.


Referanse:

advance person

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av forhånd person. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 95 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av forhånd person ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 3982 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk