"forguder" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

forguder

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

adore


Engelsk Uttale:

a•dore


Transitive Verb:


Etymologi

ufullkommen & partisipp Adored; presens partisipp og verbal substantiv Adoring. Etym:


Definisjon

[(Gammelengelsk) aouren, anouren, adoren, (gammelfransk) aorer, adorer, (fransk) adorer, fra (latin) adorare; ad + orare å snakke, be, os, oris, munn. I (gammelengelsk) forveksles med ære, den franske prefikset a- blir forvekslet med (gammelengelsk) en, en på. Se Oral.]

1. For å tilbe med dyp ærbødighet; å betale guddommelige ære til; å ære som guddom eller som guddommelig. Biskoper og prester, ... peiling verten, som han [James adored. Smollett.

2. Å elske i høyeste grad; å betrakte med den ytterste aktelse og hengivenhet; å forgude. Den store massen av befolkningen avskydde Pavemakten og beundret Montouth. Macaulay.

ADORE (fortsatt) A * dore ", transitive verb

Å pryde. (foreldet) stivnet små dråper som gjør Iffit forguder. Spenser.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av forguder. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 254 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av forguder ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 3796 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk