"innrømme" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

innrømme

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

admit


Engelsk Uttale:

ad•mit


Transitive Verb:


Etymologi

ufullkommen & partisipp Innrømmet; presens partisipp og verbal substantiv Innrømme .; (Gammelengelsk) amitten, (latin) admittere, admissum; ad + mittere sende: konferere (fransk) admettre, (gammelfransk) admettre, (gammelfransk) ametre. Se Missile.


Definisjon

1. Å lide for å gå inn; å gi andre adgang, enten til et sted, eller inn i sinnet, eller vederlag; å motta; å ta; som var de inn i sitt hus; innrømme en alvorlig tanke i bakhodet; innrømme bevis i rettssaken mot en årsak.

2. For å gi rett til inngangen; som en billett man inn i et lekehus.

3. For å tillate (en) for å gå inn på et kontor eller for å nyte et privilegium; å gjenkjenne som kvalifisert for en franchise; som å innrømme en advokat til å praktisere loven; fangen ble innlagt på kausjon.

4. For å innrømme som sant; å erkjenne eller samtykke til, som en påstand som det er umulig å benekte; å eie eller tilstå; som argumentet eller faktum er innlagt; han innrømmet sin skyld.

5. For å være i stand til å; å tillate; som gjør ordene ikke innrømme en slik konstruksjon. I denne forstand kan av brukes etter verbet, eller kan utelates. Begge husene erklærte at de kunne innrømme lende avtale med kongen. Hume.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av innrømme. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på innrømme finner du nedenfor:

1.inn
2.INN
3.inn for å drepe
4.Inna
5.innad
6.innadvendt
7.innadvendthet
8.innarbeidet selskap
9.innarbeiding
10.innard
11.innards
12.innate
13.innated
14.innateness
15.innatism
16.innative
17.innavigable
18.innavl
19.innavlet
20.innånding
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 190 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av innrømme ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 3689 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk