"legge bensin på bålet" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

legge bensin på bålet

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

fan flammene gjøre vondt verre


Verb:

legge bensin på bålet brukt annet enn som et idiom: se til, drivstoff, brann. (idiomatisk) For å forverre en konflikt mellom mennesker; å inflame en allerede spent situasjon 1817, Hansard of Great Britain, Sivil historie England, Volume 30, ... Mens de franske slavene var i en tilstand av kramper, det var veldig ekstraordinært å ønske; ved å helle i friske slaver blant dem, for å legge bensin på bålet, og gi dem nye forsterkninger av mytteristene; for eksempel ville den nylig importerte slaver bli. 1839 Charles Dodd, Mark Aloysius Tierney (redaktør), Dodd kirke History of England, Volume 2, men dette hadde ingen effekt, bare for å legge bensin på bålet; slik at, endelig, var så irritert begge parter, det hadde ikke dommerne av Frank (som var nå leder for den engelske reformerte kirke) innlagt, de var på nippet til å komme til slag. 1891 vil The Eclectic Magazine of Foreign litteratur, vitenskap og kunst, Volume 54, ... og innrømme kvinner til aktiv deltakelse i politikken absolutt være å øke lidelse og legge bensin på bålet for strid. 1895 William Kingsford, The History of Canada, Volume 8, side 10, fortsatte Den første konsul å legge bensin på bålet.


Referanse:

add fuel to the fire

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av legge bensin på bålet. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på legge bensin på bålet finner du nedenfor:

1.leg
2.leg blikk
3.leg break
4.leg bro
5.leg bye
6.leg cutter
7.leg det
8.leg extension
9.leg før wicket
10.leg side
11.leg slip
12.leg spin
13.leg spinner
14.leg tau
15.leg varmere
16.leg-of-fårekjøtt
17.legacy kode
18.legacy system
19.legal
20.legal recourse
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 141 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av legge bensin på bålet ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 3147 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk