"handling of Congress" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

handling of Congress

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Fra bokstavelig forstand act ("lovgivning") vedtatt av Kongressen i USA


Substantiv:

handling of Congress (flertall handlinger Congress) (idiomatisk, USA, hovedsakelig substantiv) Autorisasjon som er svært vanskelig å få, spesielt i tide. Tar det en handling av Kongressen bare for å få et stoppskilt på et hjørne? 2000, Nevada Barr, Liberty Falling, side 79: Bør Frederick feste rundt - og tilsynelatende det ville ta en handling av Kongressen for å få ham ut av ICU - han kan ta opp hvor Molly hadde brutalt slapp. 2003 E. Lynn Harris, A Love of My Own, side 54: Siden det virket som å få et glass vin ble kommer til å kreve en handling av Kongressen, raskt enige jeg. 2008, Bill Hvit; Robert Gandt, Intrepid: The Epic Story of America mest legendariske Warship, side 273: Et annet problem var byråkratisk: overføring av skipet nødvendig, bokstavelig talt, en handling av Kongressen. Det var en pinefull prosess som jorde sammen for tjueseks måneder, gjennom tenures av tre sekretærer i marinen, to presidenter, og to ordførerne i New York.


Referanse:

act of Congress

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av handling of Congress. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 71 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av handling of Congress ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 2705 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk