"Tilveksten" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

Tilveksten

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

accretion


Engelsk Uttale:

ac•cre•tion


Substantiv:


Etymologi

(Latin) accretio, fra accrescere å øke. Confer Crescent, øke, påløper.


Definisjon

1. Det å øke ved naturlig vekst; spesielt økningen av organiske legemer ved den indre inntreden av deler; organisk vekst. Arbuthnot.

2. Det å øke, eller saken lagt ved en tiltredelse av deler eksternt; en fremmed tillegg; som en tilvekst av jorden. En mineral ... komplementerer ikke av voksen, men av laksen. Owen. Å kle av alle underordnede deler av hans som senere tilvekst. Sir tysk Celsius Lewis.

3. concretion; sammenheng i separate partikler; som, Tilveksten av partikler slik at det dannes en fast masse.

4. En voksende sammen av deler naturlig skille, som av fingre tær. Dana.

5. (Law) (a) man følger av eiendom til noe annet, der eieren av en ting blir besatt av en rett til en annen; generelt, gevinst på land ved vasking av sand eller seile fra havet eller en elv, eller ved en gradvis tilbaketrekning av vannet fra den vanlige vannmerke. (b) Gevinst til en arving eller legatee, svikt i en coheir til samme rad, eller en co-legatee av det samme, å ta sin del. Wharton. Kent.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av Tilveksten. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 101 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av Tilveksten ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 1677 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk