"kontoen til" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

kontoen til

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

kontoen til (Tredje person entall enkle presentere regnskapet til, presens partisipp regnskap til, enkel fortid og perfektum partisipp regnet) (transitive) For å svare på; å være ansvarlig for. Jeg har ikke å gjøre rede for deg for mine handlinger. 2004, Jeffrey Jensen Arnett, Emerging voksenlivet: den svingete veien fra slutten av tenårene gjennom tjueårene, side 217: Nå er det bare meg som jeg rede til. Ingen har sjekket opp på meg, og alt jeg gjør må være opp til meg. 2000, Elizabeth Adler, All Or Nothing, side 56: Du er den som betaler meg, og du er den jeg rede til. 2009, Chris Fujiwara, verden og dens Double: The Life and Work of Otto Preminger, side 65: Spurte hvor hun har vært, svarer av juni i et sint utbrudd: "Hvorfor må jeg rede til deg Jeg er tjuefire?. Jeg er lei av å gjøre de samme tingene hver dag!


Referanse:

account to

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av kontoen til. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 104 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av kontoen til ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 1626 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk